Werken bij FARR

FARR is een middelgrote praktijk en een van de topinstanties binnen de forensische geneeskunde. Wij richten ons op alle facetten binnen de forensische geneeskunde. 

Dit doen wij met een breed aanbod aan diensten welke we met hoge kwaliteit, diepe vakinhoudelijke kennis en samenwerking uitvoeren. Door het aantal medewerkers (ongeveer 35) ken je iedereen van de collega’s en werkt iedereen intensief samen.

Vacature Forensisch Arts
Kennis delen bij FARR

Iedere dag is uniek

De sfeer is informeel en in het team worden alle leeftijdscategorieën vertegenwoordigd. Ook zijn er verschillende andere specialismen binnen de geneeskunde bij FARR vertegenwoordigd. Je zult met grote regelmaat samenwerken met verschillende collega’s. Het overgrote deel van de werkzaamheden binnen de forensische geneeskunde is niet te plannen. Daardoor weet je aan het begin van de dienst niet wat er gaat komen en ook niet waar je zult komen. Er zijn verschillende locaties en partijen waar de expertise van FARR nodig is, hierdoor hebben we continue met nieuwe of andere situaties te maken.

Samen

Onze sfeer op kantoor en de laagdrempeligheid onder collega’s maakt dat het een fijne plek is om te werken. Van jou verwachten we een grote inzet waarbij er altijd ruimte is om vragen te stellen of overleg te plegen. Wij delen onze kennis en passie graag. Niet alleen met samenwerkingspartners maar vooral ook met elkaar. 

Ruimte voor ontwikkeling

Binnen FARR stimuleren we elkaar om te leren en te ontwikkelen. Er worden nascholingen georganiseerd op verschillende gebieden. En heb jij ideeën die ons kantoor verder kunnen brengen? Wij staan open voor initiatief en kijken graag met jou of we dit kunnen uitwerken. Je krijgt de ruimte om jezelf en de organisatie te ontwikkelen.

Sfeer en werk-privé balans

Omdat de casuïstiek bijzonder is en we veelal met nare situaties te maken krijgen, is het van groot belang dat er ruimte is om hier met elkaar over te praten. Om hierin te faciliteren wordt er iedere dag met elkaar geluncht en ook worden er regelmatig etentjes en informele overleg momenten gepland.

Kennismaken

Voor veel mensen is het niet duidelijk wat de forensische geneeskunde nu eigenlijk inhoudt. De coschappen en stages zijn bij ons al snel vol, dus dat is niet altijd de mogelijkheid om kennis met de forensische geneeskunde te maken. Ook met het aanbieden van meeloopdiensten zijn we terughoudend. Dat heeft 3 redenen: de heftige casuïstiek en de weinige mogelijkheden tot nazorg, de justitiële gevoeligheid van de casuïstiek en als derde de belasting op de forensisch artsen.

 Maar denk jij goed te passen binnen de forensische geneeskunde en binnen de FARR dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Neem dan even contact op via onze contactpagina.

Ook proberen we regelmatig symposia te organiseren waarin verteld wordt wat het werk van de forensisch artsen inhoudt. Houd onze LinkedIn pagina in de gaten voor de evenementen.