Vacature
ANIOS / Basisarts

Geneeskunde en strafrecht – Deze twee werelden komen bij ons samen. Heb je interesse in beide en daarnaast in ieder geval het diploma geneeskunde op zak, dan ben je een goede aanvulling op ons gepassioneerde team!

Heb je affiniteit met huisartsgeneeskundige/acute somatische zorg en psychiatrie, ben je resoluut, weet je hoe je grenzen kunt stellen, beslissingen moet nemen en hoe helder over problemen na te denken? In deze functie ga je je hierin verder bekwamen en kun je ervaring opdoen binnen de forensische geneeskunde.

FARR (Forensisch Artsen Rotterdam Rijnmond) beoefent de forensische geneeskunde in de volle omvang, dus eerstelijns zorg aan arrestanten, forensisch medisch onderzoek (zoals bloedafnames, sporen onderzoek na zedendelicten en DNA-onderzoeken), forensisch medische advisering, lijkschouwing, etc.

Wij zijn voor FARR op zoek naar een dynamische collega met affiniteit voor het forensische vakgebied die meedraait in het dienstrooster van de organisatie. We kunnen een contract van 16-28 uur bieden en daartegenover staat een mooi salaris (cao ziekenhuizen, schaal 65) afhankelijk van reeds opgedane ervaring.
Je werkt onder de supervisie van onze ervaren forensisch artsen en hebt de mogelijkheid je verder te specialiseren in ons vakgebied.

Functie-eisen

Opleiding:
De functie vereist een afgeronde opleiding geneeskunde.

Vaardigheden:
Om als basisarts in de forensische geneeskunde te kunnen werken is :

  • Ervaring met acute geneeskundige of huisartsgeneeskundige zorg is zeer wenselijk
  • Bereidheid tot het opdoen van kennis van de organisatie van politie en justitie is onontbeerlijk
  • Communicatieve vaardigheden en het respectvol en vriendelijk kunnen omgaan met de verschillende patiënten en slachtoffers
  • Het hebben van een rijbewijs is een vereiste

Overige functie-eisen

Integriteit en betrouwbaarheid zijn nodig vanwege de vertrouwelijke informatie Interesse in forensische vakgebied, bij voorkeur ambitie tot het volgen van de specialistische opleiding Forensische Geneeskunde

Enthousiast geworden?

Stuur je motivatie en CV naar info@farr.nl. Mocht je meer informatie willen over deze vacature, neem dan contact op met onze manager, G. Zeelenberg (010-2447182).
Voor deze rol is een VOG verplicht en daarnaast zal een referentie-/antecedentenonderzoek worden gedaan en kan een (digitaal) assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Voor veel mensen is het niet duidelijk wat de forensische geneeskunde nu eigenlijk inhoudt. De coschappen en stages zijn bij ons al snel vol, dus dat is niet altijd de mogelijkheid om kennis met de forensische geneeskunde te maken. Ook met het aanbieden van meeloopdiensten zijn we terughoudend. Dat heeft 3 redenen: de heftige casuïstiek en de weinige mogelijkheden tot nazorg, de justitiële gevoeligheid van de casuïstiek en als derde de belasting op de forensisch artsen. Maar denk jij goed te passen binnen de forensische geneeskunde en binnen de FARR dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Neem dan even contact op via onze contactpagina. Ook proberen we regelmatig symposia te organiseren waarin verteld wordt wat het werk van de forensisch artsen inhoudt. Houd onze LinkedIn pagina in de gaten voor de evenementen.