FARR

Alles over ons

FARR staat voor Forensisch Artsen Rotterdam Rijnmond. Hoewel de naam anders doet vermoeden is FARR werkzaam in een groter gebied dan alleen de regio Rijnmond.

De artsen van de FARR zijn dag en nacht bereikbaar en inzetbaar. Ze onderzoeken doodsoorzaken bij overledenen en letsels bij slachtoffers van gewelds- of zedenmisdrijven. Ook bieden ze medische hulp aan arrestanten.

“FARR is ook een verwijzing naar Sir Samuel Farr, schrijver van een van de oudste angelsaksische naslagwerken op het gebied van de forensische geneeskunde.”
FARR EXPERTISES

Ontdek onze forensische expertise

Bij FARR zijn we gespecialiseerd in een breed scala van forensische en medische diensten. Met toewijding en precisie bieden we hoogwaardige diensten die voldoen aan de strengste normen in de branche. Ontdek hoe onze specialisaties uw behoeften kunnen vervullen.

01Medische
Aresstantenzorg

01Medische
Aresstantenzorg

Wanneer iemand wordt ingesloten op het politiebureau heeft deze persoon geen toegang meer tot zijn/haar eigen zorgkader.

LEES MEER

02Forensisch Medische Expertise

02Forensisch Medische Expertise

De forensisch arts is deskundig in het beoordelen van uitwendig letsel. Een letselbeoordeling kan voorkomen in het onderzoek bij een van de andere taken.

LEES MEER

03Lijkschouw

03Lijkschouw

Inderdaad is dat één van de taken van de forensisch arts maar in praktijk ziet de forensisch arts meer levenden dan overledenen door het brede pakket aan taken.

LEES MEER

04Afname Lichaamsmateriaal

04Afname Lichaamsmateriaal

In het kader van waarheidsvinding kan de forensisch arts worden ingeschakeld om lichaamsmateriaal af te nemen.
LEES MEER

05Scholing

05Scholing

De Forensische Geneeskunde is volop in ontwikkeling dat betekent dat er zowel intern als extern met regelmaat nascholingen worden georganiseerd met/door FARR.

LEES MEER

FARR is 24/7 bereikbaar via de meldkamer van de politie en via het 24-uur telefoonnummer. Tijdens kantooruren is FARR bereikbaar via haar eigen telefoonnummer, per email of via het contactformulier.

Vragen? Bel ons

+31 (10) 244 71 82

Kwalitatief hoogwaardige zorg

Met onze kwaliteit en bijdrage aan het vakgebied, streven we naar erkenning als toonaangevende aanbieder van forensische zorg.

Partnership naar klanten

Wij omarmen het partnerschap en zijn een toonaangevende gesprekspartner voor politie en justitie, handelend met integriteit en professionaliteit.

Focus op kwaliteit

Dankzij sterke focus op onze doelen en waarden, creëren we een cultuur van verbetering en groei binnen onze organisatie, waarin leren en innovatie centraal staan.

Hoogwaardig personeel

Het leveren van hoge kwaliteit dienstverlening, vraagt een hoogwaardige personele basis. Het aantrekken, opleiden en behouden van deze personele basis is essentieel.

Gezond financiële basis

Kostenefficiënt werken tegen een reëel en marktconform tarief, ten einde continuïteit te kunnen bieden met maatschappelijk bewustzijn.

Benieuwd naar onze cijfers? Download onze jaarverslagen

Bij FARR hechten we veel waarde aan transparantie en het delen van onze prestaties met onze belanghebbenden. Onze jaarverslagen bieden een diepgaand overzicht van onze activiteiten, financiën en prestaties gedurende het jaar. Hier kunt u onze recente jaarverslagen downloaden en inzien om een beter begrip te krijgen van onze missie, doelen en de impact van ons werk.

Bij FARR werken ongeveer 35 personen. Zij staan allen voor u klaar om uw vraag te beantwoorden of u van informatie te voorzien. Wilt u contact opnemen met één van onze medewerkers, dan kunt u contact opnemen via de algemene contactgegevens van FARR.