Vacature
Forensisch Arts

Binnen ons team van forensisch artsen, zijn wij op zoek naar een collega die, met ons, het forensische vak uitoefent.

Wat ga je doen?

Als forensisch arts werk je zelfstandig aan verschillende casus.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het doen van lijkschouwingen, arrestantenzorg op de diverse bureaus in de regio, het doen van letselbeschrijvingen en –vertalingen, zedenonderzoeken, bloedafnames en het geven van forensisch medisch advies.

Dit betreft een functie waarbij het rooster 24/7 gevuld moet zijn, daarom staan we er ook voor open wanneer je interesse hebt in het doen van een enkele dienst per week. Maar bij voorkeur bieden we een contract aan van 24-36 uur per week.

Profiel

Bij FARR vinden wij het belangrijk dat je:

Wat biedt FARR jou?

Een kleine maar gezellige groep van ongeveer 25 collega’s die jou een warm welkom zullen bieden. Het is een functie die nooit saai is en waarin je de autonomie hebt om je werk in te vullen op een manier die bij jou past. 

De werktijden voor de te draaien diensten bevinden zich voornamelijk buiten kantoortijden waardoor zeer gunstige arbeidsvoorwaarden kunnen worden geboden en een marktconform salaris (max. €8.881 bij een 40-urig dienstverband).

De functie vereist een geldige BIG registratie als Forensisch Geneeskundige en daarnaast rijbewijs B.

Enthousiast geworden?

Stuur je motivatie en CV naar info@farr.nl. Mocht je meer informatie willen over deze vacature, neem dan contact op met onze manager, G. Zeelenberg (010-2447182).
Voor deze rol is een VOG verplicht en daarnaast zal een referentie-/antecedentenonderzoek worden gedaan en kan een (digitaal) assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Voor veel mensen is het niet duidelijk wat de forensische geneeskunde nu eigenlijk inhoudt. De coschappen en stages zijn bij ons al snel vol, dus dat is niet altijd de mogelijkheid om kennis met de forensische geneeskunde te maken. Ook met het aanbieden van meeloopdiensten zijn we terughoudend. Dat heeft 3 redenen: de heftige casuïstiek en de weinige mogelijkheden tot nazorg, de justitiële gevoeligheid van de casuïstiek en als derde de belasting op de forensisch artsen. Maar denk jij goed te passen binnen de forensische geneeskunde en binnen de FARR dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Neem dan even contact op via onze contactpagina. Ook proberen we regelmatig symposia te organiseren waarin verteld wordt wat het werk van de forensisch artsen inhoudt. Houd onze LinkedIn pagina in de gaten voor de evenementen.