Vacature
Manager Forensisch Artsen

Binnen ons team van forensisch artsen, zijn wij op zoek naar een collega die, met ons, het forensische vak uitoefent.

Waar kom je te werken?

FARR is een specialistische organisatie op het gebied van forensische geneeskunde. Onze (forensisch) artsen voeren de lijkschouw uit, onderzoeken letsels bij slachtoffers, verzamelen sporenmateriaal (bijvoorbeeld DNA) na gewelds- en/of zedenmisdrijven, etc. Daarnaast bieden we medische zorg aan arrestanten op de politiebureaus. Hierdoor begeven wij ons voortdurend op het snijvlak van medische zorg en justitie.

Wij zijn momenteel werkzaam in de regionale politie eenheden 7 (Rotterdam) en 6 (Den Haag). Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam Noord.

Voor ons team van gepassioneerde (forensisch) medisch professionals, zijn wij (op korte termijn) op zoek naar een teammanager die het medisch team zal sturen en faciliteren zodat het werk optimaal gedaan kan worden.

Wat ga je doen?

In deze rol ben je een drijvende en sturende kracht achter het team van (forensisch) medisch professionals. Dit team bestaat uit 15-20 artsen. Je bent hierin verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele aansturing. Dit wordt vormgegeven door het efficiënt verdelen van taken en een eerste aanspreekpunt te zijn voor de artsen. In deze rol zul je een kwalitatief hoogwaardige en duurzame dienstverlening moeten nastreven. Daarbij zorg je voor en onderhoudt je een prettig werkklimaat voor het team binnen de organisatie.

Als Teammanager werk je naast de medisch professionals ook nauw samen met de teammanager van het medisch secretariaat en de directie van FARR. Je fungeert als tussenpersoon tussen artsen en directie. Wanneer nodig zul je de directie adviseren en attenderen op kansen en ook op de valkuilen.

Je draagt bij aan tactische plannen en aan de ontwikkeling, ontwerp, werking en verbetering van de systemen/producten en diensten die het bedrijf levert. Onderdeel hiervan is ook het bij (laten) werken van protocollen en richtlijnen wanneer nodig en het uniformeren van de uitvoering van het werk op kwalitatief hoog niveau. Zeker ook een belangrijk aspect van de functie is het zoeken naar mogelijkheden om ook de individuele teamleden verder te ontwikkelen en te ondersteunen.

Profiel

Bij FARR vinden wij het belangrijk dat je:

Wat biedt FARR jou?

Een kleine maar gezellige groep van ongeveer 35 collega’s die jou een warm welkom zullen bieden. Het is een functie die nooit saai is en waarin je de autonomie hebt om je werk in te vullen op een manier die bij jou past. Je kunt rekenen op een marktconform salaris (cao huisartsenzorg schaal 9).

Enthousiast geworden?

Stuur je motivatie en CV vóór 1 mei 2024 naar info@farr.nl. Mocht je meer informatie willen over deze vacature, neem dan contact op met onze directeur bedrijfsvoering, Geranda Zeelenberg (010-2447182).
Voor deze rol is een VOG verplicht en daarnaast zal een referentie-/antecedentenonderzoek worden gedaan en kan een (digitaal) assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennismaken

Voor veel mensen is het niet duidelijk wat de forensische geneeskunde nu eigenlijk inhoudt. De coschappen en stages zijn bij ons al snel vol, dus dat is niet altijd de mogelijkheid om kennis met de forensische geneeskunde te maken. Ook met het aanbieden van meeloopdiensten zijn we terughoudend. Dat heeft 3 redenen: de heftige casuïstiek en de weinige mogelijkheden tot nazorg, de justitiële gevoeligheid van de casuïstiek en als derde de belasting op de forensisch artsen. Maar denk jij goed te passen binnen de forensische geneeskunde en binnen de FARR dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Neem dan even contact op via onze contactpagina. Ook proberen we regelmatig symposia te organiseren waarin verteld wordt wat het werk van de forensisch artsen inhoudt. Houd onze LinkedIn pagina in de gaten voor de evenementen.